Diskusia k téme Fun Rádio
Ja len zasnem nad tym, kam sa uberaju Slovenske stanice.. Napriklad FUNradio, cez den iba hudba... O com to je? Staci, ked si clovek naladi Francuzske Funradio na internete, tam moderuju cely den a dokonca TRAJA moderatori.. Zaujimave, ze v zahranici su taketo radia a u nas sa vsetci uberaju uplne inym smerom... Sme ini ludia, ako su zahranicni? Jedine tak mozno hlupostou, ze si tu nechavame formatovat hlavy.. Teda podaktori...
biscuit: ona tam uz robi. je na nejakom poste okolo marketingu
A co tam takeho bude Linda R. len robit? Snad nie moderatorku :)))
Čo hovorite na spor Linda R. vs. Boris K. kvoli praci Lindy vo FUNku. Peknu reklamu ma tento tyžden FUNko v dennikoch. Su naozaj originalny. hehe
Tak potom uz Marek nevie, co sa pyta. Lebo on sa pytal, ci funko pouziva Sepiu a ja som odpovedal ze ano. Mozno to iba zle nazval.
Chlapci, mate v tom trochu hokej :)
Hudba a program su odbavovane pomocou Audio Vaultu, Sepia je iba planovac :)
Andy, skor nez zaznes prejavovat svoje detinske spravanie, tak si precitaj, co som napisal. Je to na stranke Sepia systems http://www.sepia.skv casti referencie.
ty asi šlapeš na starej stranke nie ? lebo na novej to nikde nevidim že sepia systems na tej starej to bolo.
Ano, funko pouziva sepiu. Je to aj na stranke sepia systems.
aky program pouziva funko na vysielanie ? sepiu ?
No ved tie inernetove radia su urcene prave ludom, ktorym hud.dramaturgia v beznom vysielani nevyhovuje alebo vyhovuje len scasti. V buducnosti urcite pribudnu aj dalsie subformaty, dokonca aj moderovane specialky...
Tak to potom moze byt celkom v pohode. Musim vypocut. To by im celkom mohlo pomoct posilnit znacku ak si na to kliknu aj ludia, ktori funko bezne neladia.
A vedenie funka ti urcite odpovie :-) Ano, Andy, dlho sme cakali na tuto otazku, dakujeme, uz sme sa potrebovali zverit na www. radia.sk - radio ideme predat za taku a taku cenu a obchodne tajomstvo neuznavame. Nic v zlom kamo ale...
No čo hovorite na najnovšie vysledky prieskumu ? Moc im neverim ale ked vidim o kolko si FUNko polepšilo tak ma to velmi nuti tomu verit. <br />
A taka otazka na vedenie FUNka: neuvažujete už o predaji FUNka ? Alebo chcete este zvyšovat počuvanosť a zvyšit trochu hodnotu FUNka ?
Ale kdeze, bezna hudba hravana na "materskej" stanici tvori na netovych radiach asi len 10-15%. Zvysok tvoria casto uplne neznami intrepreti alebo skladby, ktore sa bezne nehravaju. Napr. aj Love songs hra minimalne o 50% lepsie nez JM. Pocul som tam dokonca Massive Attack :)
To fakt? Neviem, este som nepocul. Netvrdili ale nahodou, ze netove radia sa budu (zanrovo specializovane) ale drzat playlistu funka? Ci mysleli tym aj "odpad" z prieskumov, ktory sa do vysielania funka nedostane?
Lavagance uz hraju na Funradiu-Rock...
Adela a Sajfa su ok. Hlavne Adela by sa podla mna uplatnila aj mimo SR. Kto povedal, ze pocuvanost na byt rozhodujucim faktorom, kde sa ma vysielat Aurel? Aj ked jasne, je to aj o sponzoroch a obsmrndosoch, ktori chcu nech je o nich vediet. ;)
..ved prave, ze sa snazi byt zakazdym cool a velmi vtipny...stavim sa, ze ked si to cita, tak sa z nas vysmieva a mysli si, ze sme velke nuly oproti nemu...ach jaj..ako cloveka mi ho je vlastne velmi luto, lebo je to uboziak...ale musim uznat, kreativa mu nechyba, v istom zmysle je sikovny.
Ja ho neurazam, jeho humor je v Fun in CSR supovy, hlavne tie jeho hlasky. V rannej sou to neviem, lebo tu nepocuvam
ale no neuražajte Juniora je boss teda sefredaktorom stranky Šoubiznis.sk
Inak šefinko je Julo Viršík a v redakcii je par znamych mien z FUNka napr. Didiana alebo Eva Bacigalová.
No vidis a vsetko je založene na komercii. Hej mas pravdu radio Hey hra podstate len slovensku hudubu ale kde sa nachadza s pocuvanostou ? je pred FUNkom ? Nie tak aky by to malo vyznam tam davat taky program ako bol by to zaujimavy tah keby sa to vedeniu podarilo no ale...
A mam taky pocit že Lavaganc budu prave na Aurelovi mat nejake vystupenie takze budes mat aj trochu alternativy vo vysielani FUNka a k tomu najkomerčnejši moderatori Adela a Sajfa no to ide predsa dokopy nie ? hehe
Tak napriklad Hey jej hra ovela viac a nemachruje tolko, taktiez Radio_FM, navyse kvalitnej. Ked bude hrat f.nko interpretov ako Ear Drum Kru, Lavagance a podobne, potom mozem o kvalitnej slovenskej hudbe diskutovat.
Ale s tou komercnostou mas bohuzial pravdu...
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň