Diskusia k téme Fun Rádio
Tento projekt zatiahla EU, nie vlada. :)))
A tych euro-projektov uz bolo vo FUN-ku hodne. Asi vedia, ako na to...
FUNko nejak expanduje na zapad s tymi svojimi zurkami a DJ party. Včera jedna bola v Bruseli. Len tak dalej FUNko treba viac takych exkluzivnych projektov. Len by ma zaujimalo prečo si ten nas Robert F. vybral sukromne medium za exkluzivneho partnera pre euro a nie SRo? Asi to bude kvoli moderatorom ale neviem...
Inak pochvalim sa vyhral som ten euro baliček. Dakujem Marcel že si ma vyžreboval.
Ten hlas je fakt zly, ked tym istym hlasom pocujem reklamu v TV na nejaky krem ci co chytam alergiu. Tak neprijemny, odpudzujuci zvlastny prejav.... Akoby citala v uplnom afekte a nebol to ani clovek.
Náhodou mne sa toto všetko, čo ste kritizovali páči ;-))
hlas je v pohode aj na Viac hudby Viac FUN som si zvykol ale to s tym filmom to uz je sila.
Ja som takisto úplne alergická na upútavkový "hlas " FUN radia, ten hlas mi vôbec nesedí k tomuto médiu, je to také nasilu, okrem toho neznášam hlas tej baby aj v iných reklamách...v unione, neviem ešte v čom všetkom.....
tak toto je sila FUNko uz pouziva dalsie heslo pri filmoch ktorym je partnerom.
zvysoval sa niekedy teraz vykon dubnika z 35kW na 80kW ?
station voice funradia je barbara misikova
nemate ten pocit ze v rannom vysielani moderatori viac pouzivaju heslo viac hudby viac fun ?
Prečo rano vysiela dlhsiu dobu Junior?
Neda sa to počuvať.
Trapny afektovany humor...
Zniči tento program ako Top Fun.
Predpokladám že máš na mysli ten ich station voice, teda hlas ktorý počuješ v rámci identifikácie a self promo... Hlas ktorý keď poslucháč počuje tak si ho dáva do súvislosti práve s Fun rádiom...
na funku je jedna moderatorka ktorá vždy hlasi istú...ako to nazvem, upútavku ? každopádne si ju nepamatam doslova a celu ale znie asi takto "vraveli sme že hráme viac muziky ako ostatní" alebo niečo na ten spôsob. okrem tejto "uputavky" hlási aj iné. ktoré to preboha je ?? neznášam jej hlas, teda zafarbenie a ani spôsob akým to rozpráva. katastrofa ! :-)) ktorá to je ?
Fun radio????Expres na druhu.Nic ine...bohuzial.Prijemne pocuvanie.
no ja si to napr vypocujem takeho Viršika, Nikodyma alebo Mirca celkom rad.
..hlavne ty sa uvedom, ked si to este stale nepochopil! ide o moderatorov, ktori uz davno neposobia v radiu, tak im dali po sto rokoch priestor v Exprese...mal by si byt skor rad, ze budes moct po dlhej dobe opat pocut zname hlasy...
to co si mysli expres ? ze bude brat byvalych funkacov ? Nech sa tam uvedomia.
teraz pozeram na stranke expresu a ako jarka hargašova aj mino odmietol co si myslim ze neni vobec prekvapujuce. inak pekne ma nasere pyco ak prijme moderovanie v exprese.
hehe to bude aka haluz riaditel radia hey a moderatorom v exprese tak to je uz sila
dnes rano na exprese volali minovi, a hovril ze mozno bude vysielat v lete na exprese, kto vie :)
FUNko sa začina prezentovat ako Letne radio vdaka ktoremu budeme pocut ako prvy prave letne hity. Na tento tyžden je to Wolf Lauren - No Stress Intro.
Neviem mozno to bolo uz včera ale dnes som to prvykrat pocul teda prave teraz to ide na FUNku.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň