Diskusia k téme Fun Rádio
Ja len tolko ako sa robi dance radio a netreba ani zachadzat do konkurecnych vod a to nech si Funko zobere priklad zo svojho byvaleho francuzkeho brata na http://www.funradio.com.Pretozetakto mi to cele pripada,ako kopia Dance radia co ma netove moje radio.
...myslis, ze junior je nejaky profesional? ten sa len tak tvari...samoluby namysleny narcis a este si aj mysli, ze je in a vtipny!
no aj mna to trochu zaskocilo. ale tak neviem podla mna Efa z FUNka neodchdza. Len asi sa ludia vo FUNku nudili alebo sa uz chcu tvarit ako profesionali tak urobili uputavku aj pre Juniora. Ak je to ten druhy pripad tak davam prst hore. hehe
Viem, ze zaskakoval za Efu, ale zeby az tak casto, aby robili uputavku na neho ?
Marek: vidno ze nepocuvas rannu šou lebo Junior uz dlhsie dobu zaskakoval za Efu. Jedine co je nove tak je to uputavka kde je jeho meno. A nebol by som prekvapeny ze prave začali s tymto radio Dance . Maju šikovnych DJov tak sa aspon mozu aj oni sem tam realizovat a priniest niečo do vysielania. Počas tyždna ako uz napisal biscuit pribudnu dalsie radia.
a prosim ta kto z tych najsilnejsšich radii čo tu mame hra aktualnu hudbu teda slovensku ? nebodaj radio expres ktore vkuse hra Zdenku Prednu - Ked to nejde tak to nejde. no tak to je teda aktualnost a mohol by som este pokračovat. a kam inak by si dal udelovanie Aurelov ked nie do TV do ktoreho radia ? FMko určite nie to je pre nich dost komercne tak jedine FUNko.
Fun Radio- dance je iba zaciatok, zajtra pribudne dalsie radio... a potom dalsie sluzby....
Som prekvapeny, ze Fun zacina hrat aj Dance. Akurat ide Elenya od Milana Lieskovskeho.
Junior mi ani tak nevadi, ale cudujem sa, ze prerobili uputavku ze od 5 s juniorom
"V tom NAJlepsom, co hra aktualnu slovensku hudbu", alebo "tam, kde ma byt (vo funku)" :) Aspon ze ta humor neopusta! :))) R35PECT!
Ani ty nemusis Juniora?
Je taký... trapny...
Taky viackilový humor.
preco bude rannu sou od 5:00 moderovat Junior ?
No konečne je Aurel tam kde ma byt - radiu a v tom najlepšom čo hraje aktualnu slovensku hudbu. Žiaden Expres ale FUNko bude davat 27.5.2008 naživo Aurelov. Moderatori budu Adela a Sajfa.
Ty si naozaj myslis, ze to, co tam teraz maju je definitivna verzia noveho webu? :)))
Pojem, ze aj majster tesar sa utne ti nehovori nic ? To ze zmenili web bolo nutne, lebo stary web uz bol nemoderny.
na radio na ake sa tvarite to je dost priserny web a polofunkcny stream mate uz par rokov. velika hanba
Tak skuste alternativny stream cez blueorange, link najdete aj na tejto stranke.
Inak, so streamom sa to uz coskoro zmeni k lepsiemu.
FUNko sa nechalo inšpirovat suťažou Ruku na auto v USA. Neviete ake radio alebo teda medium to tam organizovalo a kto je jeho majitel ? ... Nechcem tym nič naznačovat.
Bola planovana technicka odstavka....
Mozno bol nejaky vypadok. Teraz ide vsetko ok na 87.7 a 102.9
...alebo fakt cca. od 00:00 Fun rádio nevysiela?! Som košičan a počúvam ho z frekvencie 102.90 a nič nejde, prepnem na frekvenciu 87.70 a tiež nič, idem na stránku FUN rádia a tiež nič... Hm...
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň