Diskusia k téme Fun Rádio
Toto video tu uz bolo, ale v inej diskusii. Sranda, pozriet si tie tvare po par rokoch :)
uz ked sme pri tych spomienkach... http://www.soubiznis.sk/kratke-spravy/veterani-fun…
neviem prečo ale mne sa tie aktualne zvučky pačia ovela viac ako tie z 1990.
Mám tu dva linky, ktoré stoja za pozretie :) obsahuju aj videa a audio (napr jingle z roku 1990)
http://www.soubiznis.sk/titulna-strana/tv-a-radio/…
http://www.soubiznis.sk/titulna-strana/tv-a-radio/…
ano? prostredie sa tu zmenilo a ako ? co pribudli internetove radia ? to je ako všetko alebo este sa tu niečo zmenilo ?
Tak billg to presne vystihol :)))
niekedy sa aj strednodobe podnikatelke plany, pri zmene prostredia a okolnosti, zvyknu upravit...
prečo si myslis ze ho predavat nebudu ?
To by do eteru urcite nepustil. Ja si navyse myslim, ze ho ani predavat nebudu.
No Lubos, ono to nie zas tak uplne ako si myslis, na testovanie sa totiz nedava, co hud.dramaturga napadne, ale skladby z urciteho obdobia.Urcite maju urobenu analyzu jednotlivych zanrov a podla toho vyberaju skladby do AMT. To, ze Elan je tak uspesny je sposobene nejakym hlbokym navykom posluchacov, lebo inak si to vysvetlit fakt neviem... :(((
hehe ja keby som odneho pocul ze nesie velmi dobru spravu tak by som cakal ze povie že FUNko sa predava.
Ja som to pocul v popoludnajsom vysielani s Marcelom, kde bol zostrih z rannej show a Boris tam prisiel a vravi, ze maju po porade a nesie velmi dobru spravu, ze narodeniny budu zadarmo.
Spomenul som Kuul, ale mal som na mysli KC and The... Tých pred nejakým časom Funko hrávalo. A dík za toho Haddaway-a... A s tým AMT... Ide aj o to čo sa tam dáva testovať. Kým tam budú dávať Elán, ten vždy prejde. A keby tam dali Michala Dávida, podľa mňa aj ten by prešiel... Môj názor je aspoň taký že výsledky je jedna vec, ale čo sa dajú na testovanie, to je druhá vec... A myslím že aj pri slovenských skladách by si mohli povedať že hlbšie ako pod istý vybraný rok nepôjdu... Až potom by sme nemuseli z Funka počúvať Keď nie si moja, Vieš jedna láska je vždy prvá a podobné veci... Je to všetko iba môj názor...
sam Boris K. bol vo vysielani? no tak to som teda poriadnu vec zmeskal a co preco sa tak zrazu rozhodli? co bol maly zaujem?
Hej Boris to vravel dnes v Rannej show, ze im vratia peniaze.
cooo? a ty co uz zaplatili 299sk za vstupne s tymi co? vratia im peniaze?
som rad ze vies, ze haddaway spieva TU what is love. akurat ze mi pripadalo zanrovo vhodnejsie spomenut howarda jonesa v spojeni 80's wham a 80's kool. tot vsjio.
Vstup na narodeniny Fun radia bude zadarmo, ak to este niekto nezaregistroval :) vcelku dobry tah.
Tu skladbu What is love spieva Hadaway.
Dalsi vyvoj hudby zalezi od toho, ako dopadne dalsi AMT. Sam som zvedavy.
what is love? snad howard jones :)
ved uz ani tu Smatanovu velmi nehraju. teraz zo slovenskych dost hraju Roba Pappa.
Ja by som M.Zbirku, Elan, V.Patejd vynal medzi prvymi. Potom by nasledovala Smatanova, Gladiator a Desmod.
Keď tak nad tým rozmýšľam, tak z Funka už nepočuť Cool And The Gang, WHAM či What Is Love ani neviem narýchlo od koho. Z tých zahraničných by si mohli odpustiť snáď len Simply The Best od Tiny Turner. A keby to tak vyčistili od istých domácich skladieb od Elánu, Vaša P. či Miroslava Ž. mohlo by to byť úplne fajn... Aj keď rádio nie je o subjektívnych pocitoch...
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň