Diskusia k téme Fun Rádio
Ach jaj, zasa si nepochopil na co som narazal :))) To ti musim napisat po lopate? :)))
No, nemyslim si ze to bolo LEN vdaka tomu...
jeeemine co je na tom take zvlastne sem tam sa to stane aj mne, mozno prave love songs su najviac pocuvane tak im pretazi server.
Na obnovenie moderovaneho vysielania cez den zabudni. Len vdaka tomu nemoderovanemu bloku cez den ma stanica po posl. prieskume rekordne tak vysoku pocuvanost.
Mala kuriozitka:
Teraz si prave prechadzam webove radia FR a zaujimave je, ze pri FR Love songs mi to vypisuje, ze server je pretazeny a nemoze ma spojit,ale vsetky ostatne stanice bez problemov funguju :)))
Jasné, nebudem to preverovať kto ich objavil - začal prvý hrať, je dobre že ich vôbec niekto objavil - a že vôbec sú, hrajú...koncertujú.....
Funradio by bolo podla mna dobre, keby obnovili aj denne moderovanie.. Hudba sa mi zda byt lepsia, ako rok az dva dozadu.. Hraju 90 roky a sucasnu hudbu.. Nuz, skoda toho moderovania, to mi ozaj velmi, velmi chyba. Tu hudbu si totiz pustam bezne z mp3, takze pre mna radio nemusi byt mp3 prehravac, ten ma vacsina ludi..
bud rada ze ich niekto objavil a to bolo FUNko. ty ich zacali hrat ako prvy. a dost ma prekvapilo ze ich zahralo aj FMko
Možno máš pravdu, zaslúžili si aj viac,,,ale nie je to vždy o cenách, myslím že Komajota má dosť poslucháčov, nato že sú na scéne pomerne krátko, tak si získali dosť verných - aj rádiových poslucháčov, i keď si myslím že by mohli byť aj viac hraní...Mňa zaujalo to na Komajote, že väčšinou keď interpreti vydajú album, tak je tam jeden veľký hit - a dosť. Ale v albume Časopriestor sú všetky skladby úžasné - len ešte raz - rádiá by sa mohli viac posnažiť a hrať ich skladby. Nie len jednu - dve....
no ale z tych 6tich nominacii ci kolko mali ziskat dve nooo som sklamany mozno oni nie
...potešilo ma že skupina Komajota získala ocenenie, skutočne si to chalani zaslúžia, robia úžasnú hudbu....dobre sa počúvajú....album Časopriestor je super !!!
Knechtovej to tiež prajem....dokonale naspievala pieseň Muoj Bože...
ak niekto nevie o com je rec
Adela a Sajfa: Drsný rozhovor na Aurelovi
http://www.cas.sk/clanok/78026/adela-a-sajfa-drsny…
hehe pohoda ja som tak isto o tom nechcel pisat preto som sa pytal co hovorite na Aurela no ale nikto nič az dnesny Novy Čas to rozbalil.
Ahoj, tak predsa ? Nechcela som to tu rozoberať, nezdalo sa mi to potrebné, preto som vtedy napísala že neviem čo ťa zaujíma...."pekná reklama"....naozaj...a stále beží.....
Jeee no konecne na toto som cakal cely tyžden. kedy zacnu riesit Adelu A sajfu s tym co povedali na Aurelovi. Ja byt na ich mieste by som zabil toho kto im nevypol mikrofony. ale co uz stava sa aspon FUNko ma dalsiu neplatenu reklamu.
tak konkretne nanic ja len tak ci vas to nezaujalo niečim ako to berete ci to FUNko zvladlo atd.
Len som si pozrela stránku metoo.sk.....tam sú informácie....neviem načo presne mieriš, čo ťa zaujíma...
Ide vam stream??? Mne nejde ani live vysielanie na stranke funka, ani streamy do externych playerov nejdu, ja uz fakt neviem co robit?
tak jasne ze je pre posluchacov ale aj pre nich lebo ak maju dobru pocuvanost a prijmy z reklami tak im prinesie pekny balik penazi.
Treba ešte dodať že francúzske Fun patrí do skupiny RTL, táto skupina má aj iné rádia a môže si dovoliť to že každé rádio ponúka niečo iné. Celá skupina má dosť poslucháčov a tých si môže rozdeliť medzi svoje rádiá. Alebo lepšie povedané mediálna skupina nemusí osloviť jedným rádiom veľkú skupinu poslucháčov, ale niekoľkým skupinám poslucháčov ponúkne iné rádio... A môže si dovoliť mať aj nejaké rádio s menšou počúvanosťou. U nás kde jedno rádio = jedna firma je to o niečom inom
Ty si fakt vtipny clovek, myslis si, ze to francuzske Fun je robene intuiciou? Takisto je formatovane, akurat, ze vo Francuzsku je iny trh a ine spravanie spotrebitelov.
Radia a ich vysielanie je pre majitelov? Ja si myslim, ze by to malo byt pre posluchacov...
uplne zbytocne tu zacinas preberat niečo co mi neovplyvnime a uz sa tu o tom dost diskutovalo. ked majitelov radii bavi takto robit biznis tak nech ho robia. mozno keby takto nezacal formatovat svoje vysielanie Expres tak by sa dotoho ine velke radia nedali. u nas uz to tak je ak chces pocuvat niečo uvolnenejsie a nie formatovane tak ti skor odporucam pocuvat nejake regionalne radio.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň