Diskusia k téme Rádio Vlna
Pan Stefuca, majte sudnost, preco sa hrate na vtipneho a nerobite to co vam ide. Rad som vas pocuval kedysi, ale toto sa skutocne neda pocuvat. Ako skuseny moderator by ste mohli slecne Rakovskej poradit, aby nejacala. Vas byvaly sklamany posluchac.
Toto rádio veľmo vivu nenahradí lebo viva hrala poriadne poriadne hity ktorè sa dali počúvať ale podla mňa to to rádio hrá hity ktoré sa viac-krát opakujú ale počúvať sa to dá keď hrajú piesne na úrovni a čo sa týka sitna to bolo pred pár týždnamy v testovacej prevádzke lebo keď som naladil frekvenciu 105.10 MhZ išla iba nosná vlna a miesto zvuku som počul šum
hej aj niektoré podniky preladili... tie nízkovýkonové BA rádia sú bez antény ťažko laditelné v podnikoch.
vlnu pocut uz aj u mnohych autobusarov v mhd tu v bratislave... asi preladili z vivy metropol kvoli lepsiemu signalu
Chapem ze bez penazi to nejde ale este som nenasiel radio ktore by bolo ziskove a myslelo trosku aj na posluchacov a ponukalo hudbu ktora sa neopakuje dookola. V pripade Vlny to tak urcite neni aj ked neviem ci su ziskovy alebo nie. Je to dalsie radio ktore ponuka to co aj ine radia..
a o čo by ešte malo ísť majiteľovi ak nie o peniaze? ved je to súkromné podnikanie. či bude vyrábať stratu ako niektoré malé rádiá, ktoré neplatia ľudí lebo na to nemajú? ja nerozumiem tomu ako tu poniektorí rozmýšľajú. otvor si krčmu, vraz do nej prachy a čapuj zadarmo. síce nezarobíš, ale všetci ťa budú chváliť :-)
V podstate ste to obidvaja dobre zhrnuli. Majitelovi ide len o peniaze a nie o posluchaca resp len o tych co maju radi 80ky a je im jedno ze to hraju dookola. Uz som to tu spominal ze SK eter je uplne na hlavu a prednost tu maju len niektore zanre a ostatne maju smolu. Este stale majitelia zrejme nepochopili ze to chce zmenu a treba prist s niecim inym a novym. potom mozno cakat nejaky uspech a dobru kritiku od ludi
Môj laicky pohľad: Podľa mňa je kvôli reklamnému času a podielu na trhu. Viac staníc + viacej reklám = väčší podiel na trhu ako jedna firma.
Neviem ako na Slovensku, ale v Čechách sa povrávalo, že v ´90-tych rokoch keď sa rozdeľovali frekvencie pre rádia a nemohli sa dohodnúť v zákulisí, kto vyhraje, tak frekvenciu pridelili kresťanskému rádiu Proglas. Nevysielala reklamu a tak neohrozilo nikoho na trhu a všetci boli spokojní.
Vy tu na diskusii sa rozprávate že jeden majiteľ vlástni 3 rádia a to je dobre pre mňa a nerozčulujte sa tu na diskusii lebo vás tu rozmatim a basta, dovi?????!!!!!
Ja nevidim ziaden rozdiel medzi Jemnymi a Vlnou.Rovnaka hudba,moderatori a ich prejav podobní,program rovnaky,tak potom načo je jednemu majitelovi taketo radio?Toto naozaj nepochopim.Ak mi to vie niekto zdovodnit,piste,mailujte,esemeskujte,chatujte.
Je to fajn radio Vlna ale moje top je Best Fm
Uprimne som zvedavy, ako nakoniec dopadne toto radio s odstupom casu. Je to typicke socpop radio, ake v CZ funguje. No stale si myslim, ze u nas su posluchaci predsa len narocnejsi (nic v zlom, bratia Cesi). Apropo, niektori tu argumentuju, ze majitel vie co robi, kedze ma uspesne stanice Jemne a Antenu. Minimalne u Anteny Rock tazko povedat, ci je uspesna, to ukazu casom prieskumy. Jemne zalozil a dal naformatovat este Lengyel a spol.
Ludia, nepocuvajte to radio nikto, nech skrachuje. Taka blbost po VIVE nemoze pokracovat ! ;-)
vazene radio,mam vas rad,velmi dobre ste zacali,hrate velmi pekne a casom overene pesnicky,ale mate jednu velmi velku chybu.denno denne hrate jedno a to iste dookola.cca 30 pesniciek dokola 24 h denne.vobec si neuvedomujete,ako tym sprotivite ludom hity,ktore su tu uz desatrocia?ked nemate dostatocny vyber hitov,tak to radsej zabalte,aby ste nenicili nieco,co spevaci vytvarali niekolko rokov.uz zacinate byt trapny a to hrajete cca mesiac.
vy sa sem chodite stazovat.? nikoho to nezaujima ze sa vam stefuca alebo Vlna nepaci, uz mi s tym leziete pekne na nervy, mate moznost si naladit x radii a nie sa tu vyplakavat ako je vsetko na h*vno ;)
Na Slovensku je to tak..By ma zaujimalo, preco vtedy VIVA tu licenciu nedostala, ale dostalo ju radio, ktore sa snazi tazit z predchodcu a tym jedno uspesne pocuvane radio zakapalo.. Alex ma sklamal.. keby isiel hocikam inam, do Best, do SR.. Vlnu nebudem pocuvat, bola som fanusikom Vivy a to jednanie sa mi nepacilo a cela kauza je jeden hnus..
Ten Štefuca asi nevie bez mikrofónu vydržať.Cestoval som zo služob.cesty v Maďarsku a v Bratislave som náhodou naladil nejaké rádio Vlna.No mal som dosť,keď som počul Alexandra Štefucu.Bez humoru,žiadne dobré hity.To v Budapešti hrali na Valentína napr.Bad Boys Blue -Kiss and tears,,Philip Okey+Moroder..,A-teens,Spagnia,úplne krásne hity,ale to ďalšie akože oldies rádio v Blave :-((
Slovenska natura sa tu krásne prejavuje. Nepoznate pomery ale dristate a stariete sa do cudzích veci. :(
Zatial ma toto radio od Vivy daleko a s Twistom sa to uz vobec nemoze porovnavat....
Vôbec by ma neprekvapilo, keby sa tejto "trojke" Radioservices pridala aj Viva metropol a urobili by z toho Metropol. Keď sa mohol držiteľ licencie dohodnúť s bývalými Vivákmi, prečo by sa nedohodol s niekým silnejším hráčom, ak by z toho bol profit. A myslím, že Radioservices nič viac nepotrebuje.
Na druhej strane ich "zradou" mohlo vzniknúť rádio, podobné Vive. Poslucháčom to teda môže byť jedno, kto je majiteľ, keď majú takmer to, čo chceli... V podstate to napokon dopadlo veľmi dobre...
Na Slovensku sa robia ďaleko väčšie zverstvá a to, že niekto si prezlečie kabátik z času na čas nie až tak závažné...darmo peniaze hýbu svetom a ľuďom je jedno či ich platí Pavel, Havel alebo Šavel....len nech platí a dobre....všetko ostatné nie je až tak podstatné.... :)
Bratislava to fakt s radiami vyhrala co sa tyka zanru a veku posluchaca. 80te roky mame na Vlne, Vive M, Best Fm, Jemne obcas Antena a Expres dalej rock na Rokovej republike, aligator a teraz aj antena dalej dve krestanske Lumen a Radio 7 a nakoniec komercia v 20tich skladieb fun,ex a E2 plus SiTy co za radio ani nepovazujem lebo to je trapenie no a to je koniec. Z toho vyplyva ze v Ba sa da pocuvat komercia, 80ky a modlenia. Tomu hovorim vyber!!! Pre mna ako 19nast rocneho uplne nic pouzitelne takze sa spolieham na net
To sa len hlboko niektorí predklonili pred zadkami tých, s ktorými sa súdili. Asi vo vidine lepšieho zárobku u spol. J &T zabudli, že kritizovali, ako frekvencie RVR priklepla oligarchom, tvrdili, že Corporate Legal je len schránková firma bez skúsenosti, bez ľudí, bez technického zázemia...
Kto normálny by šiel pracovať k majiteľovi, ktorému predtým šliapal na päty? Len ten, čo zapredá svoj charakter a česť!
Názor na to nech si urobí každý sám.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň