Diskusia k téme Rádio Vlna
uz viem preco hraju nelutujuceho duricu alebo cestarskeho taslera, pretoze to su interpreti, ktori spadaju datumom svojho narodenia do: vyber 60'-90' :)
ty Fantomas nenadávaj na to to rádio,lebo dostaneš ban a ta odstráním tu z tej stránky a uvidiš čo ti urobím...
keď rozvysielajú 105,1 určite ju chytíš ako aj iný v okrese RS ,predtým kým vysielala Viva tiež nevedel jeden poslucháč takisto z okresu RS ( názov tej obce kde býva som už zabudol) tiež nevedel naladiť od Lučenca poradil som mu spomýnanú frekvenciu mal ju síce len v režime mono (ale fungovala mu ) ako bol spomýnal.
A mna tu siel pred par tyzdnami jeden panko ukamenovat, ked som pisal, ze playlist je jeden velky pruser :) Pozrel som si vikendovy playlist a mozem konstatovat, ze je to este vacsi grc, ako som opisoval na zaciatku. Nedalo mi to a pozrel som si aj playlist jemnych - teraz uz vobec nechapem, naco su jednemu "medialnemu domu" 2 uplne rovnake radia. Ked uz chcu hrat tento soc-pop, nech ho nagrcaju do jednej stanice a druha sa mohla ujst nejakemu inemu zanru. Nikdy by som si nepomyslel, ze syndrom ceskych "pohodovych" radii pride aj ku nam. Dufam, ze to posluchaci odmietnu. Alebo sa mylim a najde si to masy :P
Veľmi slabé rádio, pár pesničiek stále dokola.Odporúčam rádio Slovensko
Dnes Klid, mir a pokora v playliste až trikrááát!!! A Ďurica každý deň neľutuje a na mandolínu hrá dvakrát.Aj Tásler a Klus každý deň dvakrát s tými svojimi cestami už dosť otravujú.
Čo za ľudia im tam boli testovať hudbu by mohli na webe zverejniť, nech vieme, kto má takú laickú predstavu o hitoch overených časom.
Uz tyzden mam doma naladene vlnu ale asi fakt sa to neda pocuvat stale.ten vyber velmi casto rotuje..a zacina to liest uz pekne na nervy
Som za rotaciu ale hity overene casom niesu predsa len tie stale a tie iste?
. V praci mame jemne lebo vlna nema v SI dostatocny signal ale naozaj chvilami neviem ktore radio vlastne pocuvam
Co hovorite na piatkovu a sobotnu Oldies Party Radia Vlna?Myslim si,ze to je jedina relacia,ktora sa da na Vlne pocuvat a nestrasia tam tie slovenske hovadiny a ktora splna ucel formatu Oldies AC :-) :-)
no ja v oblasti tisovca mam smolu, nechytim ani nosnu frekvenciu, na 105,1 hraju madari
Co to čítam? Dobré ráno vysielané s A. Štefucom a B. Rakovskou. To nemyslia vážne. Radšej si nenechám pokaziť ráno a ostanem teda pri rádiu Slovensko. Ešte aj tá mlaskájúco rozprávajúca Petra Bernasovská je tam lepšia ako Rakovská v kombinácii so Štefucom.
Už 105.10 ide asi len nosná a namiesto zvuku slabý šum ale po naladení tej frekvencie ju rádio naladí
no zmenu som dnes zistil aj ja , síce 105,1 nehrá ale len akoby šumela na pozadí ( to je môj laický názor) asi sa bude čoskoro Vlniť nielen Štiavnica ale aj Veľký Krtíš a okolie ale všetci ktorý sú v pokrytí daného vysielača . :-)
na 105,1 sa nieco deje lebo mi ide stereo iked nehra zatial nic mozno to idu spustit.viete nieco otom viac.piste
A včera som len tak skúsil počúvať Vivu. Predstavte si, za celý deň sa neopakovala ani jedna pesnička a ani sa mi nesnažili sprotiviť pekné česko-slovenské pesničky. Majú to ťažké, snáď to nejako prežijú. Takže moja rada: kombinácia Vivy a Rockovej republiky!!!
A viete čo je na tom všetkom najhoršie? Že tieto príspevky čítame asi len my medzi sebou. Takže budeme asi musieť preladiť...
Je to blbosť lebo ak testovali piesne a vybrali z nich pár tak Hurajt môže rozhodovať o poradí. Dosť okopírovaný formát z rádia Viva. Je smutné, že také rádio získalo licenciu a priravili o frekvencie pôvodnú Vivu ktorá mala vybudovanú perfektnú programovú štruktúru skvelých moderátorov. A hlavne to bolo naozaj SLOVENSKé RáDIO neriadene vymývačmi mozgov narozdiel od jeho nástupcu.
citujem: Akonahle posluchac ma co len minimalne poziadavky na to, co pocuva (napr. nepocut tu istu pesnicku kazdych par hodin), musi nutne Je__e Melodie a jeho derivaty poslat kdesi do pekla a pocuvat ine radia, ktore si tento nazov aj zasluhuju (to uz Trabant bol viac autom ako Je__e Melodie su radiom, dokonca by sa dalo diskutovat o tom, ci by sa dali kvalifikovali aspon ako akysi radiovy Velorex).
Dost chujina, nemyslis??? Ten isty format hudby riesi Expres, a maju aj s Jemnymi stabilne cisla 9kde si myslim, ze Expres toi za den viac nasobne krat tu istu skladbu ako Jemne). Preto bud je problem v tych ludoch, co to pocuvaju, alebo v niecom inom ;)
Cakal som rok na tieto frekvencie a ked som pocul kto ma na starost hudbu som sa potesil.. ale toto sa starej vive nerovna ani na 5%, ktora v najlepsom skoncila.. ale abbaradio... elanradio ci taslerradio..atd tu este nebolo.. katastrofa!!!
velmi presne a trefne si to vystihol...ja pocuvam len internetove radia, ziadne FM blafy!
Cely "uspech" je postaveny len na tom, ze mnohi ludia chcu mat na pozadi nejaku }akoze) hudbu, nebyt ruseni hovorenym slovom a nemusiet kazdu chvilu vkladat nove CD. Akonahle posluchac ma co len minimalne poziadavky na to, co pocuva (napr. nepocut tu istu pesnicku kazdych par hodin), musi nutne Je__e Melodie a jeho derivaty poslat kdesi do pekla a pocuvat ine radia, ktore si tento nazov aj zasluhuju (to uz Trabant bol viac autom ako Je__e Melodie su radiom, dokonca by sa dalo diskutovat o tom, ci by sa dali kvalifikovali aspon ako akysi radiovy Velorex).
Problem je vsak ten, ze FM je stale ten najdostupnejsi sposob prijmu rozhlasoveho vysielania, takze mnohi ludia po nom siahaju z pohodlnosti/lenivosti. Pokial posluchac chce kvalitu, musi sa obratit k inym zdrojom. Najlepsia alternativa je vysielanie cez internet. V obmedzenej miere sa da prejst aj na satelit, ak v danej lokalite je porblem s internetom. Trba maximalne propagovat alternativne sposoby prijmu rozhlasoveho vysielania a poslat tieto mp3 verkliky tam, kde patria - do vecneho zabudnutia.
Davam Ti jeden velky LIKE! Lepsie by som to nepovedal. Nastastie mam v BB dvojkombinaciu BEST FM - ROCKOVA REPUBLIKA, takze som za vodou :)
Nebolo by lepšie ako "hity overené časom" používať slogan: hity otrepané za veľmi krátky čas?
Vlna sa zatiaľ žiaľ zaradila medzi bežné rádiá, priemerné rádio bez nijakého typického profilu. Mladí toto počúvať nebudú a my +40 máme inú predstavu o informačnom rádiu a dobrej hudbe. Ranné vysielanie je studené ako psí čumák, kdeže je ten Alexov ranný team? Musel som si stiahnuť výšky na rádiu, aby mi neodišli bubienky. Hrať 20-30 slovenských a českých pesničiek stále dokola je tiež zahrávaním sa s poslucháčom. Preto som po zrušení pôvodnej Vivy veľmi rýchlo prestal počúvať aj Jemné...Čudujem sa o to viac, že do Vlny prišli pracovať starí harcovníci, ktorí vedia ako to fungovalo a ako to treba robiť. Nerozumiem akú cieľovú skupinu chce rádio osloviť. Alebo je to o peniazoch?
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň