Diskusia k téme Rádio Vlna
KE stále nič, monitorujem od včera.
1. 4. 2015; 9:15 hod. - šum a ani náznak, žeby mal byť spustený vysielač. Monitorujem to od pondelka.
dobré ráno,čaute dnes by malo sa spustiť 4 vysielače už je apríl napíšte tu z rádia vlna informáciu,hlavne b.štiavnica,trenčín,prešov,košice,dakujem,dovi
Som zvedavý že či dnes spustia BS Sitno 105.10 MHz zaťial na danom kmitočte je stále ticho (šum )
V presove tiez sum,bez naznaku vysielania
Na trenčianskej frkvencii zapli nosnú frekvenciu. Žeby ich chceli spusti už 1 apríla?
ešte stále je šum a minule testovali utorok v Prešove a už by mohli spustiť prešove,košice,trenčín,poprad,žilina,nitra,snina,banska bystrica,lučenec,sitno to je 11 a spolu s bratislavskou je 12..čaute
Dnes overené - PD, ZA, MT aj Sitno stále vypnuté...
somzvedavy, kolko tych vln este bude :)
V prvej vlne by mali byť iba Ženevy + krajské mestá.
Martina zachenska je na materskej dovolenke a peter prisiel z radia viva metropol
Čaute, Vlnu som už asi mesiac nepočúval, len som dnes pozrel stránku a mám 2 otázky. Kam zmizla Martina Záchenská? to sa tam veru dlho neohriala. A druhá s ňou súvisí kto ju vlastne nahradil? Peter odkiaľ prišiel? Ešte ani profil nemá na webe rádia. Zvedavý som za odpovede vopred ďakujem
Mohli by to spustiť 1.apríla, ale nie ako žart. Uvidíme.
medzi tými spustenými bude aj LC , nakoľko by sa poslucháči z daného mesta aokolia sťažovali ,že nemôžu počúvať Vlnu ( aspoň tak si myslím ) .
Myslím, že krajské - KE, PO, BB, ZA, TN a Sitno spustia pred Veľkou nocou :)
Dufajme ze ich este budu testovat pred aprilovym startom.
Ano teraz už je len šum ... Ale chviľku to išlo asi nejake testy pred spustením :)
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň