Diskusia k téme Rádio Vlna
Momentalne je spustená aj frekvencia v TN 105,5
Môžete sa už vlniť, ako som čítal, nie je to vraj bohvieaké rádio, na VIVU nebude mať.
čau bez mena a kde si videl reklamy po meste ja som ešte nevidel a uvidím asi ich dnes alebo pondelok no každú chvíľu bude vysielať prešove VLNA
Nechápem prečo tak neskoro chcú spúštať Košice jedine presun vysielačov na iné lokality. Možno 95,7 z Bankova presunú na Heringeš, 88,1 na Makovicu alebo na Dubník so 100 - 150W by prešlo. A teoreticky so Sniny Sčobíka to presunú na zašitú Maguricu. Presun zo Sčobika na Maguricu by bol zlý krok pretože Sčobík čiastočne Suploval Makovicu alebo Dubník v smere na sever severo-západ.
Inak prešov už bude spustený každú chvíľu reklamy sú už po meste.
105.1 Banská Stiavnica ( Selmecbánya ) Budapest uprostred a krásne vstúpiť !
Áno BS Sitno 105.1 MHzuž funguje (okres Levice
Uz to oznamili na FB, takze asi naostro.
https://www.facebook.com/radiovlnask/posts/1600169…
práve hrá 92,7 aj 105,1
čau ide Trenčíne rádio vlna a len ticho ako nosná minule si napísla že zapli nosnu v a teraz zistij či ide nosna,dakujem,čau
:D :D :D neskutočne trefný úsudok :D :D :D
Chemikpeťo nečaká, rádio čaká na neho! V rade je hneď za Chuckom Norisom, ktorý už včera počúval v Prešove zajtrajšie vysielanie, ktoré na ich vysielači odznie až v máji :))
napisali že čoskoro sa to spusti to bolo napísane minulý pondelok to znamená 2 týždňe mame striháť meter a čoskoro začneme,čau
tieto informacie nie su z nijakej stranky , su od ludi z prostredia tohto media , ale nakolko to nie je prvy termin ktory padol , treba brat danu informaciu z istou rezervou, kedze mozu nastat hocijake nepredvidatelne okolnosti, jednoznacne treba počkat na 15.4. a časom sa iste objavia aj reklamne bilboardy, bez tohto to nepojde ...
čau zvi sa a kde si to pozrel na akej stránke a prešove je ešte stále šum a zajtra alebo štvrtok alebo na další utorok,stredu by malo isť už VLNA v Prešove,čau
kde si to našiel na akej stránke a chcem to zistiť..
podla poslednych informacii , prešovska 105,8 a aj dalsie QRG , maju byt spustene 15.4.2015........uvidime, vlastne budeme počuť,či sa tak stane .
To aj bol zamer ;) Ved som to pisal prveho aprila. V iny den zo seba nic podobne nedostanem, kym sa fakt nezlepsia. A to sa dozviem len velmi tazko, lebo u mna sa absolutne odpisali :)
ten nazor o zlepseni vysielania oproti startu nema chybu
si prekonal vsetky aprilove zartiky :)
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň