Diskusia k téme Rádio Vlna
Jasne, ten Lučenec je potvrdený už aj na ich Facebooku.
V Kosiciach bol zamer vysielat Heringesa zo stoziaru Towercomu. Ako to dopadlo ale neviem. Lucenec je uz v prevadzke.
kedy vo vysielaní začnú spomínať novospustené frekvencie. :)
odkiaľ vysiela v KE akého vysielača rádio vlna,nemôže z Heringeša lebo u mňa nechytím a anténu trošku chytím mojom dome musí isť z banková-červený breh
Rádio vlna už vysiela aj z frekvencie 88.5.
Ked idu zle na jazere tak musia vysielat asi z Heringesa
Už to ide synchrónne.
Doplnim Ta - velmi slabe vysielanie (hudba) oproti Vive!
Veľmi slabé pokrytie na Jazere oproti Vive.
Všade píšu Bankov-Ćervený breh, je to fajn, počúval a počúvam to rádio peťo, zatiaľ dobré.
Neviete odkial vysiela vlna v KE, lebo z cerveneho brehu to uz urcite nie je.
Zhruba pred mesiacom som si všimol v Hronskom Beňadiku billboard rádia Vlna s uvedenou frekvenciou 105.1 MHz. :)
No veru nie sú synchrónne ani tieto 2 frekvencie, 106.6 je niečo vyše sekundy pred 105.1-kou. Inak v sobotu som bol neďaleko Ostrihomu na parkovisku v Dobogókő (asi 700 m.n.m.). 101.8-ka tam išla synchrónne so 105.1-kou.
Ja som práveže ani neregistroval prepínanie BA - BŠ - TN, šarapatu možno robí tá Nitra, no tieto 3 idú synchrónne.
dnes som bol pri Topolcanoch a Vlna na mnohych miestach isla obstojne zo 4 frekvencii 101,8 (BA) + 105,1 (Banska Stiavnica) + 105,5 (Trencin) + 96,1 (Nitra)
tragedia ale je, ze siet nie je zosynchronizovana - autoradio pravidelne preladovalo a hudba tak skakala ako z poskriabaneho CD
RE mbfin: signal Vlny je v TO este obstojny, zatial co Best FM tu z NR nehrozi - uplne sa pretlacia rakusaci
ale zase BestFM tu ide ako tak z trencianskej 98,9 MHz
Dnes poobede spustili aj frekvenciu 106.6 MHz pre BB a okolie.
ano, teraz pozeram , dali to na ten obytný dom vedla vodarne Vlna , tak ako maju Jemné, tak preto lepší signál. Ja to mám takisto v Lefantovciach. Bestko z Trnavy 93.0
No u mna ide 96,1 ovela lepsie ako radio best a to byvam 15 km od Nitry smer topolcany.Radio best 88,1Mhz ani poriadne nechytim,lepsie mi ide na frekvencii 93Mhz
čau elán už ide VLNA v KE fajne sa počúva a to je fantastické a je too výborné..
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň