Diskusia k téme Rádio Vlna
pre Peťo technik Záhradné:
Aké frekvencie rádia KISS aktuálne nevysielajú?
Odpovedať do večera do 18 hod.
Maximálna turbulencia bola hore v lietadle niekde nad Karibikom a nariadenie syna tiež riadil lietadlo.
Prosím prosím prosím zahrať maximálnu turbulencie k nariadeniu môjho syn... :-) lubos
stale sa opakuju už je to trapne stale to iste hraju
Aby to nedopadlo tak že po čase všetky extérne vysielače z ktorých ide vlnové rádio nekúpilo TWC rovnako ako to bolo v prípade Veľkej lúky a ďalších vysielačov. A tak to aj bude . . .
Zásadná informácia - národ bude môcť pokojne spávať...
Keď som sa dnes večer vracal z mesta, tak vodič MHD mal naladené rádio Vlna. :)
Všimol som si, že Zbyňo Džadoň sa "vrátil" z Antény Rock na Vlnu (kedysi moderoval vo Vive).
Počas víkendu ho vo Víkendovom rocku na Anténe nahradil nejaký Sifon (ešte som ho nepočul vysielať).
http://radiovlna.sk/novinky/alex-s-barborou-vysiel…
Počas nasledujúcich týždňov budete môcť stretnúť Alexa s Barborou aj v týchto nasledujúcich mestách:
15. 6. Trenčín (už odvysielané)
25. 6. Banská Bystrica
26. 6. Nitra
30. 6. Prešov
1. 7. Košice
7. 7. Poprad
8. 7. Žilina
Zdroj: radiovlna.sk
ráno pred šiestou keď som počúval Vlnu, tak pár minút pred šiestou vypadla frekvencia 106.6 MHz asi na 3 minúty..105.1-ka išla normálne.
Nevieme kedy naštartujú takže žiadosť sa žiaľ zamieta.
Velmi, veľmi prosím o zahratie pesničky, keď šoféri nastartuju dakuďakujem
Pesnicka? Ktora? zeby ta Tukabel:D
Vaša poslucháčka nesedí ani pri rádiu ani na poobedňajšej. Čaká, kedy sa jej na Youtube ozve jej pesnička :D :D
Len dufajme,ze doteraz nesedi pri radiu a necaka na tu svoju pesnicku,nevadi ved bude dalsia poobednajsia a mozno sa znova ozve
:O :O :O Táá, zlatý moj, keď nebude, táák sa svet nezrúti :-) :-)
Kolegyňa si rada zaspieva aj sama na domácom karaoke :-) :-)
:-) :-) Tááá, zlata moja, pesnička nebudee. Euriky ešte nedorazili :-) :-)
Rádio, ktoré klame, zavádza, ale to robia všetky, čo sa nedajú počúvať. To, čo sa počúvať, pozerať a čítať dá vôbec nepotrebujú žiadnu reklamu, ľudia si ich nájdu sami.
Môžete pripraviť tú peknú pesničku, nakoľko kolegyňa naďalej bezodkladne trvá na jej odznení. Už podnikla krok k náprave podľa detailného návodu a nie je vylúčené, že ešte dnes podnikne aj ďalšie urýchlené kroky opäť na poštu tentokrát s bezvadným symbolom:))
Pani kolegyňa pravdepodobne vypísala chybný variabilný symbol, takže suma neprišla a žiadnu peknú pesničku nezahráme. Nabudúce poprosíme správne vypísať poštovú poukážku, ktorú nájdete na našej stránke v strede dolu pri pravom okraji hornej lišty naľavo.
Vaša poslucháčka včera na pošte uhradila šek v sume 29,90 €. Peknú pesničku jej zahráme v najbližšom možnom termíne :DDD
@Pali,kapeme tu všetci z primitivizmu niektorých našich zmanipulovaných kolegyniek na poobedných smenách :)))
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň