Diskusia k téme Rádio Vlna
Kedy to rozbalíte v KE, máte do konca mája tento rok
dobré ránko,čaute bola odstávka prešov,šibená hora,towercom neišlo anténa rock,vlna,devin,rádio_FM od 00:00 do 05:41 hod. bolo tak a potom už išlo..
čau a kto je z Rožňavy a dajte tu informáciu vedieť na každú chvíľu,čau,dovidenia
91,1 MHz RK už beží, Príjem Istebné nad Oravou 90% (Viva tu tiež problém nemala). Počúvam ten vergel 15 minút, 3 skladby proti srsti, no vraciam sa na Sever.
čaute kto býva tam zistite to ako to ide a či naozaj a teraz do 20:00 hod.
keby tu bol "like" tak ti dam "big like".... :-)
Obávam sa, že problém bude niekde inde...a po zhliadnutí niekoľkých príspevkov buď tu alebo na fb som usúdil, že nemá význam niečo riešiť lebo mentálna úroveň je niekde úplne inde...a faktom ostáva, že má svoj svet a v ňom i svoje problémy...takže najlepšie asi bude nereagovať na príspevky, kt. nemajú žiadnu výpovednú hodnotu.... :)
Ty si schopný po prečítaní tých hlúpostí, čo tu píšeš aj porozumieť ich obsahu? Lebo zrejme nebudem jediný, kto obsahu tvojich nezmyslov nerozumie. Ak ovládaš nejakú reč, ktorú pozná translator, skús použiť ten, jeho paškvilnému prekladu bude určite rozumieť viac ľudí.
čaute Poprade vysiela rádio VLNA čo tu nepíše nikto napíšte niečo tu a hovorte ako to ide a aké ma pokrýtie,čau
Teraz na Vlne hovorili, že Bayern Mníchov zdolal včera Porto 5:0, pritom zápas sa skončil výsledkom 6:1.
Nič si z toho nerob, aj mne chvíľu trvalo, kým som na to prišiel, kde to majú zašité (Anténa Rock to má podobne - tam musíš kliknúť na on air).
Vôbec netreba tieto dve rádiá, ale vypnutie rádií na FM pásme a počúvať celoplošné rádiá, to bude určite stačiť.
12.04.2015 20:07, Peter_BB [81.161.60.234]
od hudobného výberu som čakal viac.
cH/udobný výber je rovnaký, aký u rádia VIVA Metropol... VLNA i VIVA sú ako brat a sestra, obe verklíkové rádiá, čo hrajú tú istú hudbu dokola a dokolečka dokola...
Chyba bola, že som neklikol na to VYSIELANIE. :D
Zaujímavé, ja som doteraz cez ich stránku sa nedokázal dostať na ten playlist, vďaka. Tak sa ospravedlňujem.
aj na takej Europe 2 je teraz chaos, playlist DNES ukazuje vcerajsi den a VCERA ukazuje zase predvcerajsok :)))
A toto je čo? :)
http://radiovlna.sk/vysielanie/playlist
Už nejaký čas im nesedia časy odohrania songov (je to posunuté cca. o 2 hodiny dozadu).
pár ktát som už počul aj frekvenciu 105,1 -B. Štiavnica
Paradoxne, poslucháč sa skôr dozvie názov pesničky z RT ako z ich stránky. :)
Termín na ich stránke bol posunutý.
104,8 MHz - Poprad - termín spustenia 24.4.2015
frekvenciu 92.7 Žilina. (-:
Uz som pocul aj promo na presovsku frekvenciu na vlne.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň